• Sponsor worden

  Honk- en Softbalvereniging J.R.C. Ducks is een kleine honkbalvereniging in Boxtel en bestaat al sinds 1964.

  Honkbal is helaas niet de meest bekende sport. Het is dan ook lastig om leden te werven. Toch proberen we hier maximaal op in te zetten. De afgelopen jaren worden steeds meer en vaker activiteiten georganiseerd om mensen te betrekken bij de sport. Dit heeft ons al een aantal fanatieke en betrokken leden opgeleverd. Door het geven van clinics proberen we kinderen te enthousiasmeren.

  Ducks is een financieel gezonde club, maar hecht toch heel veel waarde aan sponsoring. Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar sponsoring kan veel meer bieden dan direct zichtbare voordelen. Wij vinden het belangrijk dat mensen betrokken raken bij de sport. Een sponsor draagt niet alleen materieel of financieel bij aan de club, maar betekent voor ons ook iets belangrijks in ons netwerk. Een netwerk dat op deze manier steeds groter wordt en waarmee wij steeds meer mensen kunnen bereiken. Dit levert niet alleen voor ons iets op, maar kan ook voor u en uw bedrijf iets betekenen.

  Wij vinden het belangrijk dat bedrijven genoemd worden en geven hen hierin dan ook zelf de keuze in hoe het bedrijf het liefste gepromoot moet worden. Bent u enthousiast geworden voor de sport en wilt u een bijdrage leveren aan het bestaan en de ontwikkeling van Ducks? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Sponsormogelijkheden

  Hetgeen wij als honk- en softbalvereniging aanbieden is een sponsorovereenkomst van 3 jaar, met in het eerste jaar een sponsorbedrag van €250,00,- en daarna tweemaal een bedrag van €150,00,-

  Als tegenprestatie ontwikkelen wij één sponsordoek zoals hieronder afgebeeld met uw bedrijfslogo en dat komt op het buitenveld hek van het honk- of softbalveld te hangen. Waar we voorheen kozen voor borden in kleur willen we nu overgaan twee kleurige doeken die mooi passen bij de tenues van onze vereniging.

  Daarnaast stellen we een nieuwsbericht op waarin we u als sponsor verwelkomen en aangeven welke diensten/producten uw bedrijf aanbiedt. Dat bericht plaatsen we op onze website en op de socials.

  Bovendien ontwikkelen we op onze website een banner met doorverwijzing naar uw website.