• Na een aantal weken zomerstop werd afgelopen zondag de competitie weer hervat voor het eerste herenteam van Ducks met een thuiswedstrijd tegen de Blue Lions uit Tilburg. Aan beide kanten ontbraken er een aantal spelers vanwege vakantie, maar Ducks liet zich daardoor niet ontmoedigen en toonde meteen de gewenste vorm.
  Nadat startend werper Yannick Brechenmacher uitstekend begon aan de wedstrijd, nam de slagploeg gelijk al in de eerste inning alle spanning weg door maar liefst meteen dertien punten te scoren. Thor van den Dool sloeg zowel een driehonkslag als een tweehonkslag in dezelfde inning, Youri van Dulken, Max Denteneer en Jan van der Wielen brachten een aantal punten over de thuisplaat en tenslotte zette Bram van der Horst de kers op de taart met een solo homerun.
  Ondanks de ruime voorsprong verslapte werper Brechenmacher niet en hield hij de slagploeg van de Tilburgers, die uitgeblust leek, onder de duim voor vijf innings lang, met daarbij vier keer drie slag.
  Ondertussen waren de Boxtelaren rustig verder gegaan met scoren: in de tweede inning kwam wederom iedereen van de slaglijst naar de thuisplaat en werden er drie punten bij gepakt, in de derde inning net zoveel.
  Daarna verslapten de heren van Ducks enigszins aan slag, de enige punten die er nog bijkwamen waren afkomstig van een knallende homerun van Jan van der Wielen.
  In de slotfase loste Denteneer nog Brechenmacher af en kwam vrijwel probleemloos de laatste twee innings door. Het tweetal kreeg zelfs geen enkele honkslag tegen in de hele wedstrijd, die na zeven innings reglementair beƫindigd werd.
  Uitslag: 21-0, beste slagmannen waren Denteneer en Van der Wielen met 3 uit 4 (.750)