• Zondagmiddag 26 juni kwam het eerste herenteam van Ducks weer in actie op eigen veld tegen de Cardinals uit Oss. Dat beloofde een zware kluif te worden, de uitwedstrijd ging namelijk met ruime cijfers verloren en de Ossenaren draaien bovenin mee in de competitie.
  Bij Ducks begon Yannick Brechenmacher op de heuvel en hij liet zien het drukke schema van afgelopen dagen (drie wedstrijden binnen tien dagen) uitstekend verteerd te hebben. Al zijn verschillende typen worpen liepen goed, zodat de slagmannen van de tegenstander op het verkeerde been gezet konden worden en zonder al te veel moeite kwam Brechenmacher de eerste drie innings puntloos door.
  De Boxtelaren waren aan slag echter meteen bij de les en pakten meteen een voorsprong van twee punten op klappen van Sjors Gevers en Jan van der Wielen. Sam van Dijck en Thor van den Dool bouwden vervolgens die voorsprong uit naar zes punten in de daaropvolgende twee innings.
  Na deze openingsfase oogden de Cardinals ongemotiveerd en hier maakte Ducks gretig gebruik van.
  In de vierde inning kregen de Ossenaren hun enige puntje van de wedstrijd over de thuisplaat, maar waar zij in het vervolg gevaar stichtten op de honken wist Brechenmacher zich een aantal keer knap uit de problemen te werken. Hij maakte de volledige zeven innings vol en wierp daarin zes strikeouts.
  Erwin Schouten maakte er 7-1 van in de vierde inning en in de zesde inning werd er ook nog een puntje bij gesprokkeld, maar in de zevende inning gaf Ducks de genadeklap met drie punten, zodat de wedstrijd reglementair werd beƫindigd na zeven innings vanwege een voorsprong van tien punten. Uitslag: 11-1, beste slagman van de wedstrijd:
  Sam van Dijck met 3 uit 4 (.750)