• De gifbeker moet helemaal leeg voor het eerste herenteam van Ducks. Ook afgelopen zondag werd er verloren, op eigen veld van de Blue Lions uit Tilburg.
    Bij Ducks begon Erwin Schouten opnieuw op de heuvel na twee eerdere sterke optredens, ditmaal kregen de tegenstanders echter al wat eerder vat op hem. De Tilburgers scoorden vijfmaal in de eerste vier innings, maar hetgeen waar het de afgelopen wedstrijden aan ontbrak, bleef ook nu uit: aanvallende stootkracht.
    Bij de Blue Lions stond er een goede werper op de heuvel, die de hele wedstrijd wist uit te gooien. Met worpen van hoge snelheid en harde effecten werkte hij zich gemakkelijk door de line-up heen en hield hij de Boxtelse slagploeg, die al niet in vorm was, onder de duim.
    Naarmate de wedstrijd vorderde, begonnen de Tilburgers steeds meer te scoren en was het ook tegen de vervangende werpers van Ducks eenrichtingsverkeer. Zonder gas terug te nemen scoorden de Blue Lions uiteindelijk drieëntwintig punten, in de zevende inning redde Ducks de eer met een puntje. Vervolgens werd de wedstrijd na zeven innings vroegtijdig beëindigd volgens de zogeheten mercy rule, met een eindstand van 1-23. Beste slagman van Ducks was Thor van den Dool met 2 uit 4 (.500)