• Ga samen met Ducks voor glasvezel!

  Glasvezel in Boxtel komt nu wel heel dichtbij! Vanaf september 2022 komt Delta Netwerk langs om te checken of je in aanmerking komt voor een gratis glasvezelaansluiting. Ons advies? Laat de glasvezel aansluiting sowieso aanleggen zodat je nu óf in de toekomst kunt profiteren van supersnel internet. Meer weten? Bezoek dan de inloopavonden van DELTA Netwerk. Tijden en locatie vind je op https://www.deltanetwerk.nl/informatieavonden/boxtel/

  Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van jouw razendsnelle, superstabiele en toekomstbestendige glasvezelaansluiting?  Meld je je aan voor een DELTA of Caiway abonnement via Ducks. Per aanmelding krijgt Ducks een bijdrage van maar liefst € 50 en ontvang je zelf een korting van €25. De inkomsten van deze actie kunnen we gebruiken om een bullpen bij het honkbalveld aan te leggen, de slagtunnels van licht te voorzien, een nieuwe slagkooi of een vernieuwd interieur voor Duckantine.

  Hoe krijg ik glasvezel in huis?

  Zoals gezegd raden we je aan om glasvezel sowieso gratis in huis te laten plaatsen.

  1)      Kijken: Delta Netwerk komt langs om samen met jou te kijken waar bij jou de aansluiting komt. Dit is meestal de meterkast. De afgesproken plaats wordt per email bevestigd.
  Direct zelf een afspraak maken kan op https://www.deltanetwerk.nl/boxtel.

  2)      Graven: Er wordt gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Voordat Delta Netwerk in jouw straat komt graven, ontvang je een brief. En natuurlijk wordt de straat aan het einde van de dag weer netjes dichtgemaakt.

  3)      Plaatsen: de aannemer plaatst de glasvezelaansluiting in jouw huis. De FTU (het glasvezelkastje) wordt op de afgesproken plek geplaatst.

  4)      Abonnement: je hebt nu een glasvezel aansluiting. Het enige dat je nog nodig hebt om hier gebruik van te maken is een abonnement.