•  
  Uitnodiging
   

  Beste Ducks liefhebber,

  Onze club heeft wat te verduren gehad de afgelopen jaren, waarbij onze weerbaarheid op de proef gesteld werd. Net als alle clubs in Nederland heeft ook Ducks veel last gehad van alle maatregelen rondom het coronavirus. Onze competities konden niet doorgaan in de vorm zoals we ze kenden en een lekker potje ballen werd ons bemoeilijkt. Ducks zou Ducks niet zijn als we ook dit niet overleefd hadden!

  Met het werpen van de first pitch in maart hebben we afscheid genomen van onze voorzitter die de afgelopen 7 jaar het wel en wee van onze club in goede banen heeft geleid. 
  Een voorzitterswissel is een mooi moment om weer nieuw leven in de brouwerij te krijgen en willen we weer gaan groeien! We willen een club zijn waar iedereen zich welkom voelt, een huiskamer voor de jeugd, ontspanning voor de speler en een warm welkom voor de toeschouwer. Om Ducks gezond te houden hebben we jullie hulp hard nodig en daarom willen we jullie het volgende vragen:
  Heb jij interesse om je bij onze Club van 50 te voegen? Hierbij vragen we om een bijdrage van €50,- per jaar.
  Je zult na jouw aanmelding uitnodigingen ontvangen voor deelname aan de activiteiten van Ducks. Ook willen we elk jaar een bord maken waarop duidelijk wordt dat jij lid bent van de Club van 50. 

  Bedankt voor je interesse in de Club van 50! Zou je onderstaand formulier in willen vullen om je aanmelding te voltooien?
  Als je nog vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op via info@jrc-ducks.nl.

  Met sportieve groet,

  JRC Ducks

  Algemeen

  • Door het invullen van dit formulier geef je akkoord op een automatische incasso voor het bedrag dat je in het formulier aan geeft.
  • De eerste inning vindt plaats nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, daarna jaarlijks rond eind januari.
  • We houden je via e-mail op de hoogte van de investeringen die met jouw donatie worden gerealiseerd.
  • Lid worden van de club van 50 is voor onbepaalde tijd, mocht je hier niet meer aan willen deelnemen dan kan dat door een e-mail te sturen naar penningmeester@jrc-ducks.nl, afmelding is alleen mogelijk voor opvolgend kalenderjaar.

   

  Inschrijfformulier